Τοποθεσία
Τοποθεσία
Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Πεύκοι της Λίνδου, μια ιδανική τοποθεσία στο μέσο περίπου της ανατολικής ακτής της Ρόδου, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία του νησιού. Απέχει περίπου 50χλμ τόσο από το αεροδρόμιο Διαγόρας όσο και από το κεντρικό λιμάνι της Ρόδου, με τα οποία συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου.
 
Η Λίνδος
 
Η Λίνδος θεωρείται το ομορφότερο χωριό της Ρόδου με τα μεσαιωνικά δρομάκια, τα αρχοντικά και τα πετρόχτιστα χωριάτικα σπίτια. Πάνω από το χωριό δεσπόζει το κάστρο, χτισμένο στην κορυφή ενος επιβλητικού και απόκημνου βράχου. Μέσα στα τείχη βρίσκεται ο αρχαίος ναός της Λινδίας Αθηνάς και άλλα μνημεία από την εποχή της ακμής της Λίνδου, όταν αποτελούσε ένα απο τα σημαντικότερα κέντρα εμπορίου στη Μεσόγειο. Βραχώδεις ακτές εναλλάσσονται με πανέμορφους αμμουδερούς κόλπους ενώ μαγευτική είναι και η θέα προς το λιμανάκι του Αγίου Παύλου. 
 
Οι Πεύκοι
 
Οι Πεύκοι είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το χωριό και παλιά αποτελούσε τον αμπελώνα της Λίνδου. Οι βίλες βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από τις παραλίες Πλακιάς και Λι, με την χρυσή αμμουδιά και έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα. Από το γειτονικό χωριό Λάρδος ξεκινούν οι πανέμορφες ακτές της Νότιας Ρόδου, με τις συνεχόμενες πεντακάθαρες παραλίες, πολλές από τις οποίες παραμένουν ερημικές ακόμα και στην αιχμή της τουριστικής περιόδου. Προς τα βόρεια, βρίσκονται οι εξίσου όμορφες αλλά πιο πολυσύχναστες παραλίες της ανατολικής ακτής, όπως τα Βληχά, η Κάλαθος, η Αγάθη, τα Στεγνά, η Τσαμπίκα και τα Αφάντου. 

Εύκολη είναι και η πρόσβαση στα δάση και τους ορεινούς οικισμούς της κεντρικής Ρόδου καθώς και στα πανέμορφα παραδισιακά χωριά του νότιου τμήματος του νησιού. Τόσο στους Πεύκους όσο και στη Λίνδο, υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες που θα μπορύσε να ζητήσει κάποιος στις δοακοπές του, όπως εστιατόρια, καταστήματα, τράπεζες και πρακτορεία ταξιδιών ενώ οι ευκαιρίες για διασκέδαση περιλαμβάνουν θαλάσσια σπορ, εκδρομές προς τα γειτονικά νησιά και την Τουρκία, μίνι κρουαζιέρες με glass-bottom boats, καφέ και clubs, πτήσεις με μονοθέσιο ελαφρού τύπου αεροσκάφος πάνω από το νησί κ.ά.
Κοινωνικά Δίκτυα
Καιρός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Facebook Blue Dream Villas
Google Plus Blue Dream Villas
Flickr Blue Dream Villas
YouTube Blue Dream Villas
Blue Dream Villas
Pefkoi Πεύκοι 85107
Ρόδος Δωδεκάνησα Ελλάδα
Τηλέφωνο : (+30) 22440 48400
Fax : (+30) 22410 32845
Email : info@bluedreamvillas.gr
EOT/ΜΗΤΕ : 1143Κ100008101
Εμφάνιση
Απόκρυψη

Blue Dream Villas Villas Πεύκοι Ρόδος

(c) 2020 Blue Dream Villas